Evie.dk

Virksomhedsinformationer

Evie.dk

H.P. Hansens Plads 32
4200 Slagelse
Danmark
En del af Copenti ApS

CVR-nr.: 42267937

E-mail: kontakt@copenti.dk
Tel: +45 39 39 32 45

Evie.dk er ikke en onlineshop.

Hvis du har spørgsmål til en vare eller en bestilling, bedes du henvende dig direkte til den pågældende shop. Forbrugere kan benytte Europa-Kommissionens ODR-platform til at løse konflikter med online-shops ude af retten: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Ansvarsfraskrivelse:

Selv om hjemmesidens indhold overvåges løbende, tager vi intet ansvar for indholdet af eksterne links. Ejerne af de respektive hjemmesider er alene ansvarlig for indholdet, der vises på disse eksterne links. Evie.dk indeholder links til andre internetsider, og i disse tilfælde gælder følgende: Copenti ApS, som er virksomheden ,der driver Evie.dk, erklærer udtrykkeligt, at vi har ingen indflydelse over udformningen af ​​hjemmesiderne, der er linket til eller vist.

Vigtig information om seneste priser

De angivne priser kan være steget siden sidste opdatering! En vigtig betingelse for salget er den faktiske pris på varen på købstidspunktet på butikken hjemmeside. Desværre er det ikke muligt for os at opdatere priserne på vores hjemmeside i reel-tid. Derfor kan det nogle gange ske, at de viste produkter ikke kan købes for den anførte pris på vores hjemmeside.

Om Evie.dk

Evie.dk drives af Copenti ApS og er en shoppingplatform, der samler varer og tilbud fra et stort udvalg af online shops. Vi har samlet over 1 million varer fra 170 shops og inddelt dem i kategorier som tøj, sko, skønhed, bolig og makeup, så du nemt kan få et overblik over de forskellige tilbud på nettet.

Vi ved hvor svært det kan være at finde den vare, man leder efter ved normal tekstsøgning. Derfor har vi udviklet en unik søgeteknologi, der gør det muligt at søge efter produkter uden at bruge ord. Vores søgemaskine gør det muligt for dig at udvælge specifikke søgekriterier og filtre, der matcher det du søger. På den måde kan du skræddersy din søgning efter dit behov.

Foretrækker du alligevel en stikordssøgning, som man kender det fra Google, kan du også indtaste dit søgeord og få vist en række varer, der matcher dine ord. Kombinationen af ​​en stor produktdatabase og en innovativ teknologi garanterer en hurtig og målrettet søgning. Du vil derfor være sikker på at finde det, du søger.

Kort om vores søgefunktion:

  • Indtast dit søgeord i søgeboksen og du får en række varer, der matcher din søgning. Denne søgning giver dig et hurtigt overblik over hvilken onlineshop, der har den vare du leder efter.

  • Hvis du hellere vil se vores udvalg igennem og blive inspireret, kan du vælge en bestemt kategori, mærke eller shop og derefter et eller flere af vores filtre fx farve, materiale eller mønster.

  • Vi har tildelt produkterne relevante attributter, som gør det muligt at skræddersy din søgning efter dit behov og du undgår at klikke igennem en masse sider.

Produktanmeldelser på Evie.dk

Vores partnere har mulighed for automatisk at offentliggøre anmeldelser af deres produkter på vores platforme. Af tekniske årsager kan vi ikke verificere disse anmeldelser (= kontrollere, om de er korrekte). Hvis du vil vide, om disse produkter kommer fra rigtige købere, kan du informerer dig på den respektive partners side.

Evie.dk's mål er det at samle alle butikker under et tag. Vores søgemaskine gør det muligt at søge blandt et utal af varer på tværs af shops fra et sted og gør det dermed hurtigere og enklere at shoppe på nettet.

Evie.dk
Modetøj til kvinder
* priserne kan have ændret sig siden sidste opdatering. Alle priser er inklusiv moms. "%" er i forhold til den laveste pris de seneste 30 dage.